Naam:

Platanus

Rotterdamskrom en de bierplanken van de Desert Inn Pub heten je welkom in de wereld waar innovatie en natuur hand in hand gaan.

Wij geloven niet in een statisch verhaal, maar in dynamische, leuke en gezellige activiteiten waar veel ruimte is voor creativiteit en duurzaamheid.

Onze unieke samenwerking met Rotterdamskrom heeft geleid tot de bierplank die voor u ligt: bierplanken die niet alleen een verhaal vertellen, maar ook positieve impact hebben op onze prachtige stad Rotterdam.

In het bruisende hart van Rotterdam, waar stadsbomen ooit trotse getuigen waren van de levendige geschiedenis, ontstaat een nieuw leven voor deze afgekeurde bomen. In plaats van te eindigen als anoniem houtafval, zijn ze nu omgevormd tot onze prachtige bierplanken.

Elke plank vertelt zijn eigen verhaal, gedragen door de unieke nerven en littekens die getuigen van de jaren van groei en leven. Maar deze samenwerking gaat verder dan alleen hergebruik van materialen. Het gaat over het creƫren van iets waardevols en betekenisvols. Het over het bewustzijn van onze ecologische voetafdruk en het streven naar duurzaamheid.

Elke keer dat je geniet van een koud biertje op een Rotterdamskrom bierplank, draag je bij aan het behoud van de unieke schoonheid van de stad. Jij bent een deel van het verhaal geworden en helpt mee aan het duurzaam herstellen van Rotterdam. Door deze bierplanken te omarmen , omarmen we ook een groenere toekomst voor ons hotel Carlton Oasis als de Desert Inn Pub.

Dus proost op deze bijzondere samenwerking! Laten we samen genieten van het leven, terwijl we onze stad en onze planeet koesteren. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen en laten zien dat duurzaamheid en creativiteit hand in hand kunnen gaan.

Laten we de boodschap verspreiden en anderen inspireren.